Facebook uitbesteden (advertenties, content, etc)

'Doe het niet of doe het goed'. Dit is zeker van toepassing op online marketing en het beheer van social media-accounts. Het uitbesteden van Facebook is een goede optie. Met behoud van authenticiteit verzorgen wij je social media uitingen op Facebook of andere media zoals Twitter, Instagram of je bedrijfspagina op LinkedIn. Je bespaart er een hoop tijd, geld en 'social ongemak' mee!

 

Personeel aannemen is duur en niet zonder risico. Vooral als je behoort tot de categorie Midden- en Kleinbedrijf (MKB) kun je beter kiezen voor een efficiënt alternatief. Wij verzorgen graag je bedrijfspagina op Facebook of LinkedIn. Met gerichte tweets/berichten, content in de vorm van blogs, gratis tips, meer updates, meer volgers en 'vind ik leuks', promotie met gerichte Facebook-advertenties, meer interactie, 'en meer'.

 

Wij gaan graag aan de slag met het managen van je Facebook- of LinkedIn-bedrijfspagina. Geef je business een boost met onze social marketing-services:

  • Facebook (bedrijfspagina)
  • LinkedIn (bedrijfspagina)
  • Twitter
  • Instagram
  • Google+
  • YouTube
  • Ieder ander social medium

Deze diensten bieden wij aan in de vorm van abonnementen. Ook kun je ons op afroep inschakelen. 

 

Adverteren op social media

Adverteren op Facebook, hoe pak je dat aan? Een goede Facebook-advertentie hoeft niet veel te kosten om een groot bereik te realiseren. Ik ga graag voor je aan de slag om je business onder de aandacht van je publiek te brengen. 

 

Dringend behoefte aan nieuwe ideeën voor content op je social media en/of website? Ik werk graag een aantal ideeën uit. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om het beheer van je social media uit te besteden, zodat continuïteit is gewaarborgd. 

 

Interesse? Check de prijslijst en neem nu contact op!