Social Media-deals

MyClaimToFame biedt je diverse social media deals aan. Met een social audit lichten we je social media-activiteiten door. Met onze social strategy service helpen we je op weg om een uitgekiende social media-strategie op te zetten (en uit te voeren, desgewenst!).  

Social Audit, social strategy en meer...

Waar het de gewoonste zaak van de wereld is om de meterstanden op te nemen of een jaarlijkse accountants-controle uit te laten voeren, zo moet een 'social audit' tevens deel uitmaken van uw standaardprocedures. Tevens is het raadzaam om regelmatig je social media-strategie aan te passen. Gebruik je de juiste kanalen? Ben je consequent in je acties? Zeker als je bedrijf tot het MKB behoort, kun je met social marketing het verschil maken. Pak die kans!

 

Social Audit

Met onze Social Audit maken we u en uw business weer zichtbaar op social media (en het web). Met behulp van onze checklist bestaande uit zeven thema's doen we een review op uw social presence. Uiteraard bieden we u daarbij gericht advies en ondersteuning aan. Desgevraagd gaan we aansluitend aan de slag met het optimaliseren van uw social accounts (ongeacht welke) en stellen we een bijpassende social mediastrategie op. 

Social strategy

We helpen u ook graag met het opstellen van een onmisbare social mediastrategie. Met gericht advies maken we uw business weer 100% 'social'. Uiteraard bieden we tevens ondersteuning bij de uitwerking van uw strategie. Bijvoorbeeld met een contentkalender die (voor u) werkt. Vergeet niet dat u met een goede social presence beter vindbaar bent in de zoekmachines Google en Bing. 

 

U kunt uw schouders erover ophalen maar realiseert u zich wel dat uw (potentiële) klanten op social media actief zijn. Als u op één of meerdere van uw social accounts 'nee' verkoopt omdat de gegevens gedateerd zijn of als u überhaupt niet actief bent op social media, moet er een alarmbel afgaan. Immers, 'nee' verkopen kost klanten! Maak daarom werk van uw social marketing. Niet in de laatste plaats is het belangrijk om werk te maken van reputatiemanagement. Wij monitoren graag uw 'merk' en kunnen dan in goede onderlinge samenwerking stappen zetten bij het verbeteren van uw merk en uw reputatie. 

 

Zorg ervoor dat uw online 'visitekaartje' een verzorgde en betrouwbare indruk maakt. Met onze tools kunt u binnen tien dagen weer helemaal up-to-date zijn