Social Media Deals

Geef je business een boost met onze social deals. Met een social audit, een social strategy, een seo check, contentmarketing-deals en het uitbesteden van je social media kun jij je op je werk focussen. Wij zorgen er dan wel voor dat je nog meer werk krijgt!

Social audit, social media strategy en meer...

Behoefte aan een review? Laat ons een Social Audit uitvoeren. Of laat ons een social mediastrategie opstellen of toetsen. We helpen u ook graag met uw reputatiemanagement, een goede contentkalender, of gewoon met een aantal tips...Met onze aanpak bent u met uw online marketing binnen no-time weer helemaal (bijna) 2018...

Content creatie(f)

Op zoek naar een vlotte tekst, tips voor updates op uw accounts, teksten voor de website, een zakelijke blog, een nieuwsbrief of gewoon offline een PR-artikel voor in het huis-aan-huisblad? We maken er wat van!

Social Media uitbesteden

'Doe het niet of doe het goed'. Een veelgehoorde uitspraak wat zeker van toepassing is op social media-beheer. Het uitbesteden van social media-activiteiten (berichten plaatsen, advertentie(s) opstellen, etc.) is dan een goede optie. Met behoud van authenticiteit verzorgen wij uw social media presence.